[q], [ɢ], [ɴ], [χ], [ʁ], [ʀ], [ħ], [ʕ], [ʡ], [ʜ], [ʢ], [ᴙ]
No to tak: głoskę [ɴ] na początku wymówiłeś jako [ɴɢ], co jest strasznie zauważalną cechą tych, którzy w natywnych języku nie posiadają [ŋ] i wymawiają je jak [ŋg]; [ʡ] wymówiłeś w jakiś dziwny sposób, dźwięcznie, a wątpię, by dźwięczność była w ogóle możliwa dla tej głoski, więc zakładam, że wyszło ci przypadkiem coś pokroju [ɢ] (coś takiego tam słyszałem). Głoski [ʜ] oraz [ʢ] wymówiłeś bodajże identycznie co [ħ] i [ʕ], a [ᴙ] przypominało już nawet nie drżące [ʀ], a niemieckie [ʁ]. Ogólnie widzę, że masz dość duże problemy z głoskami nagłośniowymi, wymawiasz je albo uwularnie albo gardłowo, myślę, że szukasz miejsca ich artykulacji w złych obszarach narządów mowy - ogólnie to nagłośni jest o wiele bliżej do krtani niż do gardła, więc poszukaj raczej "czegoś powyżej krtani", niźli "czegoś poniżej gardła". Głoski [ʜ] li [ʢ] nie bez powodu nazwałem "suchymi", są one strasznie charczące. Tam jeszcze próbowałeś wymówić te słowa kolejne, ale widzę, że dałeś drugie nagranie, więc ocenię właśnie to kolejne.
[aʜχali], [aɢʕaɴi], [ħaχq]
Ostatnie słowo wypowiedziałeś dobrze, co do pozostałych dwóch... Cóż, masz wciąż ten problem ze znalezieniem nagłośni, pierwsze słowo wymówiłeś z wyraźnym [ħ], w drugim zastąpiłeś gardłowy aproksymant/gardłową szczelinówkę chyba wręcz przez [ɣ], a nosówka brzmi jak [m], ale może to przez dźwięk, ogólnie uwularna nosówka brzmi jak coś kompletnie innego za każdym razem.
Wyrazy
Aż do [ʡ] szło ci naprawdę świetnie, ale potem zaczęły się znów problemy z nagłośnią, muszę cię pochwalić za to wczucie się w Wookieego na sam koniec, walczyłeś długo z tą głoską, ale chyba mimo wszystko wymawiasz ją uwularnie - więcej rad ci raczej nie dam, ale spróbuj się dokładniej wsłuchać w moje nagrania nagłośniowych i spróbuj wytworzyć najbardziej "suche" dźwięki najgłębiej jak tylko możesz.
Drżące (ᴙ, ʀ)
Nie wiem co to był ten pierwszy dźwięk, ale sam go wydać nie potrafię; drugi dźwięk dobrze wymówiłeś.
Ogólnie nie masz problemów z niczym prócz nagłośni - główna rada jest taka, byś poszukał dźwięków głębiej. Poza tym podoba mi się jak wymówiłeś mongolskie "l". xd
Co do tego francuskiego tekstu to jutro się tym zajmę, dziś już nie mam siły.