Szanowni Kyonowicze!
Ostatnio nasz najwspanialszy i jedyny we Wszechświecie (PS: To prawda!) projekt trochę zamarł. Jest to też po trochu z mojej winy - ostatnio najwięcej swojej uwagi skupiam na innym projekcie, a dokładniej na Adnacie, przez co jakieś kyońskie impulsy wychodzą ode mnie rzadziej. Dlatego, postanawiam:
1. Sesja I zostanie przeze mnie zakończona, po dodaniu przeze mnie informacji o moim regionie.
2. Przyszłe Sesje będą trwały krócej, i obejmowały większy okres czasu. Większość już rozpoczętych zamysłów wybiega daleko poza ramy tej sesji, co spowalnia na pewno rozszerzenie się Kyonu.
3. Kyon od dziś pozostanie projektem zamkniętym. Osoby, które się ostatnio dokoptowały, pozostaną w projekcie, ale nikt więcej nie dojdzie. Nasz świat jest już za mały, nie ma nigdzie białych plam, które można by zapełnić nową cywilizacją - zaburzałoby to ogólny rozwój całej cywilizacji. Może jest jeszcze miejsce dla małych ludów, ale nie dla stolemów.
4. Niedługo zakończymy też Epizod III, a rozpocznie się następny. W nim to, wchodzić będziemy powoli w dobę przemysłu, i omówimy sprawę tego, jak nasze ludy w tym okresie zachowają się przy braku kopalin.
W związku z tym, że nasz projekt ma już siwą brodę, chciałbym się też dowiedzieć, co Wam się podobało najbardziej w tym projekcie, w sposobie jego prowadzenia, czy chcecie jakichś zmian, a także na odwrót: co Wam się nie podoba, co powinno pozostać. Mam tu na uwadze nie tylko Kyon jako taki, ale też inne projektu grupowe, które mam zamiar w przyszłości poprowadzić.
No i na ostatek: BORLACH, KIEDY OPOWIADANIE ROBIMY!?