To doskonale zrozumiała fraza, ale potrzeba tu jeszcze czasownika jest. Bez jest brzmi to bardzo z rosyjska
.
Potrzeba tylko plebsu czasowników, porozumienie szlachty bez nich.
Jestem konlangerzem Amerykaninem ze ZBB i CBB.
Jestem konlangerem Amerykaninem z ZBB i CBB. ("ze" pojawia się tylko, jeśli kolejny wyraz zaczyna się od s/z/ś/ź/sz/ż/rz, po czym występuje kolejna spółgłoska, oraz w paru wyjątkach pokroju "ze mną", "ze mnie")
Zarejestrowałem się tutaj, aby poprawiam moje umiejętności w języku polskim;
Zarejestrowałem się tutaj, aby poprawić moje umiejętności języka polskiego; ("aby" wymaga czasownika w bezokoliczniku, "umiejętności" są *zazwyczaj* "czegoś", nie "w czymś")
nie jestem biegły w polskim (angielski moim pierwszym językiem), więc kiedy popełniają błędy, proszę mnie poprawić! 
nie jestem biegły w polskim (angielski jest moim pierwszym językiem), więc kiedy popełnię błędy, proszę mnie poprawić!
(Polacy to chamy, nie musisz używać "proszę", wystarczy imperatyw "poprawcie mnie" xd)
W ogóle to mnie interesuje co nowy użytkownik naprawdę potrafi, czy potrafi się porozumiewać po polsku, czy wsadził po prostu tekst w translator; też tak kiedyś pisałem na czeskich forach kalecząc czeski translatorem.
No i nawiasem witam, ja jestem tym wrednym.