Uwagi techniczne

Zaczęty przez Toivo, Luty 21, 2012, 19:33:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

Todsmer

Cóż, styl się tworzy, na razie mam główną stronę:

telefon
desktop

Byłbym wdzięczny o konstruktywną krytykę :)
(nie obiecuję się zastosować)
  •  

Canis

Wygląda nieźle, ale nie dałoby się tych linii ramek pogrubić jakoś? Może to mój monitor, ale to wygląda jak tekst na białym tle.
  •  

Henryk Pruthenia

Y, a będzie możliwość nie korzystania z tego widoku na stałe?  Wiesz,  korzystam z tego już ze rok i trochę głupio by było,  gdybyś to zmienił pod siebie nie uwzględniając zdania innych.

Todsmer

Oczywiście. Styl sobie możesz zawsze zmienić w ustawieniach.
  •  

Henryk Pruthenia

Canis

Proponuję wydzielić "Kyon" do osobnego działu, który nie stanowiłby poddziału "Conworldy i althisty".
W obecnej formie mamy porządek, ale dział jest stłumiony i wsadzony za dwa inne martwe działy. Zabieg, który mógłby pomóc wypromować conworld (dużo miejsca na różne tematy związane z nim), odniesie wręcz przeciwny efekt. Umieszczenie poddziału przed "Dawny Aer" nie pomoże. Proponuję takie aktywne większe projekty conworldowe zdecydowanie bardziej wyróżniać. Jeśli Kyon umrze, to wtedy faktycznie będzie go można pochować na jednym cmentarzysku razem z działami "Dawny Aer" i "Najdawniejszy Aer".

Spoiler
[Zamknij]
  •  

Widsið

Namawiał, namawiał i namówił.
Gemacht.
  •  

Canis

•  

Canis

Przepraszamy za usterki techniczne. Impreza zaszła wczoraj dalej niż przewidywałem.

•  

Obcy

Całe szczęście, wkurzające jest to 403 Verboten :/
  •  

Canis

Nie mogłem się powstrzymać.
  •  

spitygniew

Czy tylko mnie na telefonie nie wyświetlają się obrazki?
P.S. To prawda.
  •  

Noqa

Mam ciągle Forbidden 403, gdy probuję wysłać post.
At him he yelled and yelped, tackling with taunting and dauntings; he tied and tacked him tightly and tautly, and killed him and quelled him and quenched him.
  •  

Noqa

Nie mogę postować w Polszczyźnie i Lingwistyce ogólnej;

starałem się to:
Mam wrażenie, że ci którzy w yrast ają w środowiskach b ry d żo wo-po ke ro wyc h używają nazw fra ncuskich (swoją  drogą nigdy ich nie  postrzegałe m jako fran uszc zyzmy, raczej jako odrębne żarg onowe słown ictwo), a ci którzy nie, a więc raczej środowiskach m a k a a, itd. używają polskich.
At him he yelled and yelped, tackling with taunting and dauntings; he tied and tacked him tightly and tautly, and killed him and quelled him and quenched him.
  •  

Noqa

Aha, już rozumiem, ktoś wstawił cenzurę dla słowa p o k e r
  •