Uwagi techniczne

Zaczęty przez Toivo, Luty 21, 2012, 19:33:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

ⰗⰎⰀⰂⰋⰖⰞ

To chyba wprowadzono żeby nikt nie wyblankowywał* swych postów psując całą dyskusję.
*piszę tak, ale mówię /wyblankowywywał/
:)
  •  

Dynozaur

Cytat: ⰗⰎⰀⰂⰋⰖⰞ w Maj 15, 2021, 22:41:54
To chyba wprowadzono żeby nikt nie wyblankowywał* swych postów psując całą dyskusję.

Jeśli rzeczywiście tak było, to żądam NATYCHMIASTOWEJ dymisji admina. Takich rzeczy się nie wprowadza, to jebany zamordyzm.

Aczkolwiek mam nadzieję, że to jakiś błąd.
Unja Europejska nie jest Wielką Nierządnicą. To jeden z łbów bestji, którą ta ujeżdża.

Najlepsze miejsce dla indywidualisty jest we zbiorowym grobie.
  •  
    Pochwalone przez: F1req

Wercyngetoryks

Popieram. Możliwość edycji własnych postów powinna być niczym nieograniczona.
ChWDChRL
  •  

Borlach

Nie wiem, u mnie się nic nie zmieniło i wciąż mogę edytować swoje posty. Ale może to kwestia tego, że jestem moderatorem. Aczkolwiek zdecydowanie zgadzam się, z tym, że:
CytatMożliwość edycji własnych postów powinna być niczym nieograniczona.

Pieske, Buka - wiecie cos na ten temat?
Oto ja, Adwokat Diabłów
  •  

Dynozaur

Bo wróciło.

Bucefał się przestraszył, że wywieziemy go na taczkach xDDDDDD
Unja Europejska nie jest Wielką Nierządnicą. To jeden z łbów bestji, którą ta ujeżdża.

•  

Tolasz

Cytat: ⰗⰎⰀⰂⰋⰖⰞ w Maj 15, 2021, 22:41:54
No bo trzeba cytować wypowiedzi, na które się odpowiada prowadząc dyskusję.
Dobrze, że się admin w porę ogarnął i przywrócił możliwość edycji postów.
  •  

Dynozaur

Jakiś "AlfredDom" wysyła spam w prywatnych wiadomościach.

•  

Dynozaur

Frajerfoks ostrzega mnie przed naszą Wiką, że certyfikat jej wygasł i przeglądając ją mogę umrzeć.

•  

Siemoród

Czy tylko ja nie widzę wysłanych przez siebie wiadomości prywatnych?
Niech żyje Wolny Syjam!
  •  

Todsmer

To jest domyślne zachowanie, musisz kliknąć w "zachowaj w wysłanych". Wiem, głupie.

Siemoród

Faktycznie. Ale to durne xD
Niech żyje Wolny Syjam!
  •  

Dynozaur

Cytat: Bukeusz w OgłoszeniachPoszedł update SMF do wersji 2.1.3, mody musiały zostać niestety wyłączone, obecnie staram się je przywrócić oraz przywrócić stary wygląd :P

Obecnie jeden ze starych użytkowników zaczął wysyłać spam, zmieńcie sobie hasła na wszelki wypadek.

No, mam nadzieję, że się uda, bo strasznie to brzydkie. W dodatku nie pozwala zalogować się dłużej niż na miesiąc (wiem, że wcześniej opcja "zawsze" też nie działała na zawsze i po jakimś tam dłuższym czasie wylogowywało, no ale zdecydowanie było to dłużej niż miesiąc).

A Paszka to chyba kliknął gdzieś, gdzie nie trzeba xDDDD O konta bym się nie obawiał - poza tem liczę, że jak ktoś mi je zarąbie, to admini mi je w zębach przyniosą z powrotem, bo to forum przekonywało się wielokrotnie, że bez Dynozaura nie istnieje... więc hasła nie zmieniam, ale nowszym może ta przestroga się przyda xD

Kurde, ale brzydka ta czcionka w polu pisania posta... no po prostu szkaradztwo!

Cytat: Bukeusz w kolejnym pościeDo starego stylu nie wrócimy :( nie znalazłem żadnej wersji na SMF 2.1 :(

No to chujowizna... To może przynajmniej coś ładniejszego niż to, co jest? xD

•  

Todsmer

Próbowałem i wszystkie są chujowe xDDD
Może trochę trzeba poczekać, było dużo zmian wizualnych w nowej wersji (SMF wreszcie jest responsywne po tylu latach xD). Dalej walczę z pochwaliszami, ale chyba na dzisiaj dam sobie spokój i wrócę do tematu jutro wieczorem.

Dostępne style są tutaj:
https://custom.simplemachines.org/index.php?action=themes;major_smf_versions[0]=2.1

Jak jakiś przypasuje to dajcie znać, zainstaluję :P

CytatW dodatku nie pozwala zalogować się dłużej niż na miesiąc
Ej, ja miałem opcję "na zawsze", wtf. Może coś trzeba pogrzebać w ustawieniach.
  •  

Borlach

Ja też miałem opcję "zawsze" jak się przed chwilą logowałem. Zobaczymy jak długo to "zawsze" potrwa
Oto ja, Adwokat Diabłów
  •  

Dynozaur

Cytat: Todsmer w Luty 05, 2023, 12:01:17Ej, ja miałem opcję "na zawsze", wtf. Może coś trzeba pogrzebać w ustawieniach.

Dobra, przeoczyłem bo było na górze, a dotychczas zawsze było na samym dole xDDDDDD Zmylili mnie, poza tem na dole byłoby logiczniej.

Tak więc, nigdyrozum.

•