Przywitania

Zaczęty przez Feeana, Luty 23, 2012, 22:24:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

Feeana

Jestem nowa, malutka i pogubiona, więc szukam miejsca gdzie mogę się przywitać :-) Dzień dobry.
  •  

Alfrún Trollsdóttir

Kiedy ktoś pyta cię o religię i poglądy polityczne - udaj że nie mówisz w jego języku. Nigdy nie wiesz, kiedy zacznie się pogrom ruchu miłośników truskawek.

<a href="http://trollsdottir.wordpress.com">Trolls love coldness</a>
  •  

Vilène

Coś obrodziło ostatnio martami...
  •  

Henryk Pruthenia

Na tym forum osoby nowe, malutkie, i pogubione zarąbiście szybko odchodzą... dorogoją naturalną.
Ale miło powitać nową użytkowniczkę, u mnie jest nadzieja, że przeżyjecie wiosnę :)

Canis

Hej, witam serdecznie, zapraszam do nas :)
  •  

Mścisław Bożydar

Cytat: Henryk Pruthenia w Luty 23, 2012, 23:00:09
dorogoją naturalną.
A tam nie maje być "naturalnoją"? (przynajmniej w mścisławowej normie byłoby)
Hvernig á að þjálfa Dragon þín?
  •  

Feeana

Przez każde forum przewijają się różni ludzie,a tracąc pierwszą fascynację, wychodzą 'po angielsku'. Ja mam zamiar się dużo nauczyć i spędzić miło czas, także mam nadzieję, że trochę tutaj pobędę (przynajmniej tyle, aby z tej wizyty coś wynieść)  :-P
  •  

Henryk Pruthenia

Tylko nie wynoś wafelków... :D
Komunisty znacjonalizowały! ! !

Mścisław Bożydar

Cytat: Feeana w Luty 23, 2012, 23:26:11
Ja mam zamiar się dużo nauczyć i spędzić miło czas

Obie rzeczy gwarantowane.

Też mamy nadzieję że pobędziesz tu trochę (i że nie wygoni Cię stąd Dynozaur oraz PC)
  •  

Aureliusz Chmielewski

I tak nie poruchacie : P

Nie no, witamy :D
Ja też świeżak ale mi się spodobało forum, tobie też tego życzę!
The n-word
  •  

Alfrún Trollsdóttir

Cytat: Ⓐ Vilén w Luty 23, 2012, 22:54:54

Jakim sposobem obrodziło Martami? Czy to obecnie synonim conlangera płci żeńskiej? Wypraszam sobie
Kiedy ktoś pyta cię o religię i poglądy polityczne - udaj że nie mówisz w jego języku. Nigdy nie wiesz, kiedy zacznie się pogrom ruchu miłośników truskawek.

<a href="http://trollsdottir.wordpress.com">Trolls love coldness</a>
  •  

Mścisław Bożydar

Cytat: Alfrún Trollsdóttir w Luty 24, 2012, 18:34:32
Cytat: Ⓐ Vilén w Luty 23, 2012, 22:54:54

Jakim sposobem obrodziło Martami? Czy to obecnie synonim conlangera płci żeńskiej? Wypraszam sobie

Tak, to synonimy.
Niestety dołączasz do nas, grasz na naszych zasadach :P
  •  

Dynozaur

Cytat: Mścisław Ruthenia w Luty 23, 2012, 23:41:58Też mamy nadzieję że pobędziesz tu trochę (i że nie wygoni Cię stąd Dynozaur oraz PC)

Wygląda na to, że odstraszam marty...

Ech... Gimme moar wafelki, then.
OFERTA: Zamienię moje p*lskie obywatelstwo na obywatelstwo dowolnego kraju zpoza UE i NATO.

P*lsko, cóżeś uczyniła ze swoim chrztem?
  •  

Vilène

Cytat: Alfrún Trollsdóttir w Luty 24, 2012, 18:34:32
Jakim sposobem obrodziło Martami? Czy to obecnie synonim conlangera płci żeńskiej?
Tak. Od dawna...
  •  

Feeana

Marta = kobieta? W takim razie ja proponowałabym wymyśleć synonim conlangerów płci męskiej.
A z tą Martą to nawet prawie pasuje, bo na imię mi Martyna  ::-) A moim pierwszym językiem był właśnie Martynkowy, którym posługiwali się mieszkańcy Martynkowa (przez pół dzieciństwa ogłaszałam, ze nie jestem Polką, a Martynkowianinką).
  •