Witajcie :)

Zaczęty przez Elenti, Kwiecień 04, 2012, 17:11:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ghoster

[...........]
  •  

żuwaczky

Tylko ja myślę, że to nasz ex admin? :)))
  •  

Dynozaur

Cytat: zavackŷ w Lipiec 06, 2012, 09:59:02
Tylko ja myślę, że to nasz ex admin? :)))

Skoro połowa fora to jego multikonta (a druga połowa - multikonta PeCeta), to jest 50% szans.
OFERTA: Zamienię moje p*lskie obywatelstwo na obywatelstwo dowolnego kraju zpoza UE i NATO.

P*lsko, cóżeś uczyniła ze swoim chrztem?
  •  

żuwaczky

Ja mówię o ostatnim ex. Czyli o pececie.
  •  

Dynozaur

Cytat: zavackŷ w Lipiec 06, 2012, 10:15:27
Ja mówię o ostatnim ex. Czyli o pececie.

A więc druga połowa.
OFERTA: Zamienię moje p*lskie obywatelstwo na obywatelstwo dowolnego kraju zpoza UE i NATO.

•  

Canis

Meh... zmęczy się podobnie jak kiedyś Hawkman. Na razie pozostaje moderacji to po prostu posprzątać. Teoretycznie mógłbym to powywalać z punktu mysql, ale wolę nie grzebać...
  •  

Dynozaur

Heh, a ja sobie wczoraj przeglądałem posty na starem forze, z aferą z multikontami i Hawkmanem, zanim jeszcze Kwadrat został admem (został nim dopiero po tej całej chryi).

Było równie krytycznie i Conlanger stał na zboczu. I śmieszą mię ludzie, którzy twierdzą, że wtedy na forze nie politykowano (może w jakichś zamierzchlejszych czasach nie tak często, ale "wybuchy polityki" przecież się zdarzały raz na ruski rok).

Morał? To co się dziś dzieje to nie pierwszyzna. Conlanger wszystko przetrzyma.

•  

żuwaczky

No, ale wtedy nie każdy temat był zamieniany w batalię o polskość Kresów (HIPERBOLA I NIE BIERZ JUŻ TEGO DO SIEBIE, MÓWIĘ O TYM ŻE SKALA NIE BYŁA JEDNAK AŻ TAKA JAK PRZED TĄ CAŁĄ CHRYJĄ OSTATNIO)
  •