Rema

Zaczęty przez Rémo, Kwiecień 27, 2012, 17:01:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rémo

Cytat: Henryk Pruthenia w Maj 01, 2012, 15:28:15
To będzie jakieś dwadzieścia mapek...
Jak nie więcéj...

No to oto mi chodzi! Stop, stop, stop, robię mapę i zaraz pogadamy.
Pozdrawiam! :)
  •  

Feles

Cytat: Remo :] w Maj 01, 2012, 15:27:25Ej ktoś tu wogle wie co jest kogo a co kogo nie jest? Tak właśnie mówiłem, trzabyło zakładać wątki...

Niech ktoś poda mi mapę całego świata, spełniające wasze wymagania?!
No w tej chwili to Katrina jest niczyja, nie?
anarchokomunizm jedyną drogą do zbawienia ludzkości
  •  

Henryk Pruthenia

Republika Tumi jest oficjalnie w stanie wojny z Imperiją. Wybrała samozwańczą armję, a nie pokój międzynarodowy.

Dziękujemy za wsparcie ze strony Findei w toczącém się konflikcie!

Rémo

Ej no stop, stop. Sorki Henryk sam wiesz, że to by była korzyść dla nas (dla mnie też), ale na początku napisałem, że Tumi czeka na kogoś i słowa nie zmienię. Ta wojna miała tylko podzielić niezajęte tereny, a wy sobie robicie jakieś roszczenia! No ludzie, jak jeden kraj można podzielić na 4 żeby każdy był zadowolony?! I swoją drogą to to idzie za szybko, już jakieś sojusze, spiski, trochę spokoju! A i tak jeszcze na przykładzie Felesa (sory, ale to dotyczy wszystkich) jakie masz/macie argumenty, że ta część ma być akurat wasza? Bo moje wojska tak wkroczyły? Tak to każdy mógł sobie napisać. A NIE ZAPOMINAJCIE, ŻE WALCZYLIŚMY RAZEM, I ARMIA PODCZAS WOJNY BYŁA JEDNA - NASZA!
  •  

Henryk Pruthenia

Okej.
To powiedzmy, że Tumi jest póki co nieruszone...

Rémo

Cytat: Henryk Pruthenia w Maj 01, 2012, 15:40:01
Okej.
To powiedzmy, że Tumi jest póki co nieruszone...

Dzięki za zrozumienie.
  •  

Feles

Cytat: Remo :] w Maj 01, 2012, 15:38:33A i tak jeszcze na przykładzie Felesa (sory, ale to dotyczy wszystkich) jakie masz/macie argumenty, że ta część ma być akurat wasza? Bo moje wojska tak wkroczyły? Tak to każdy mógł sobie napisać. A NIE ZAPOMINAJCIE, ŻE WALCZYLIŚMY RAZEM, I ARMIA PODCZAS WOJNY BYŁA JEDNA - NASZA!
I teraz czas podzielić się łupami, co właśnie robiliśmy...
  •  

Rémo

Cytat: Fēlēs w Maj 01, 2012, 15:43:57
Cytat: Remo :] w Maj 01, 2012, 15:38:33A i tak jeszcze na przykładzie Felesa (sory, ale to dotyczy wszystkich) jakie masz/macie argumenty, że ta część ma być akurat wasza? Bo moje wojska tak wkroczyły? Tak to każdy mógł sobie napisać. A NIE ZAPOMINAJCIE, ŻE WALCZYLIŚMY RAZEM, I ARMIA PODCZAS WOJNY BYŁA JEDNA - NASZA!
I teraz czas podzielić się łupami, co właśnie robiliśmy...

Tak nie podzielimy się, bo np. ja też chciałbym wyspę i co będę się kłócił do upadłego albo zrobię drugą wojnę?! Gdybym chciał tak zrobić to można byłoby któregoś z nas (3 kraje na 1) usunąć i po kłopocie nie? Podajcie mi mapkę całego świata jak chcecie, żeby wyglądała.
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 01, 2012, 15:46:24
Tak nie podzielimy się, bo np. ja też chciałbym wyspę i co będę się kłócił do upadłego albo zrobię drugą wojnę?! Gdybym chciał tak zrobić to można byłoby któregoś z nas (3 kraje na 1) usunąć i po kłopocie nie? Podajcie mi mapkę całego świata jak chcecie, żeby wyglądała.
Najlepiej by było, jakbyś ty, jako gejmmaster podzielił wszystko, i byłby spokój. Najwyżej później by se niektórzy powojowali o podział łupów, jakby uznali, że jest niesprawiedliwy...
  •  

Henryk Pruthenia

W świetle zbliżającéj się możliwéj wojny, chciałbym stwierdzić, że zachowuję nautralność.

Rémo

Zrobię tak jak radzi Vilen, bo to chyba jedyna słuszne rozwiązanie. 1
  •  

Todsmer

Moja propozycja:
  •  

Feles

Zatem który podział jest aktualny?
  •  

Rémo

Może tak? Za Oweqan wyspa :) Tylko ten kawałek Sendżawi mi nie pasował
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 01, 2012, 16:02:08Tylko ten kawałek Sendżawi mi nie pasuje...
Spokojnie, możecie nam nic nie dawać, najwyżej Sendżawia bedzie głosiła, że została znowu oszukana przez wstrętnych kapitalistów :P.
  •