Edytuj według woli - każdy z nas może zmieniać co chce. Tam jest ta trudność, że jest to tabela, i nazwy państw.
Dobra, zedytowałem ten fragment o uczestnikach.
Męczyłem się przy tym, ale udało się stworzyć perfekcyjną symetrię!
tyle że musiałem dodać Maszjo dodatkowy podpunkt 'x' żeby to osiągnąć EDIT: ej, to weź tych Ajnów! Będzie można to wpisać w miejsce x
http://jezykotw.webd.pl/wiki/Plik:Ludy_Zarazy.PNG
Moja wersja. Mógłbyś teraz Borlachu okroić to? Tylko uważaj na moich Ormian! 
Moje też zrobione. Z Persów ostały się jeno 3 kropki (Mazandaran, Yazd i Kerman) a w (moich) Indiach przede wszystkim zachód i północ (głównie w Radżastanie, Kaszmirze, południu Gudżaratu).
A, i Bhutan! Jeszcze Azjaci nie zginęli póki Butan żyje!
Widać też do jakich terenów w Indiach uzurpuje sobie prawo. Reszte możecie rozgrabić
Jeśli chodzi o lore i rozwój wydarzeń, to o ile mam już całkiem rozwinięty koncept na Persów to co do Indii jeszcze główkuję. Z ciekawostek o których już wiem:
- Dalajlama przeżył! W końcu jest na wygnaniu w północnych Indiach
- Rząd Bhutanu nie załamał się całkowicie, przeżyła para królewska i duża część populacji kraju
Te dwie rzeczy oznaczają że przetrwali nie tylko Azjaci, ale też Buddyzm i język tybetański. A co najlepsze
- jakimś cudem przetrwał sanskryt! I to u nejtiwspikerów
Wedle jakiś tam spisów powszechnych sanskryt jest wciąż używany jako język rodzimy w pewnych wioskach i społecznościach w Indiach, a jedna z nich znajduje się w stanie Madhya Pradesh. Tuż obok Radżastanu. I przetrwała XD