[Memrise Cookiego]

Link:
https://www.memrise.com/group/167009/Zawartość:
Etnolingwistyka Rok 1 Chiński (kurs w obu pismach, wiodące tradycyjne, odpowiedzi można wprowadzać w uproszczonym i też zalicza)
> Kurs już ukończony w 100%, poziom ~HSK1+2 (i odrobinę 3) / TOCFL1 (troszkę mniej niż A2)
Etnolingwistyka Rok 2 Chiński > Kurs będzie ukończony do 1.10, na razie jest jakieś 85%, poziom ~HSK3-4 / TOCFL2-3 (mocne B1)
Repetytorium maturalne (angielski) > Trochę angielskiego ~B1-B2, który wrzucałem dla ucznia. Kurs niepełny i pełny nie będzie, ale jest tam trochę fajnych rzeczy
Etno Rok 1 Angielski > słownictwo z książki przygotowującej do egzaminu CAE (C1), uzupełniam bardzo powoli, do końca roku może będzie wszystkie 20 rozdziałów, póki co są 3
Etno Rok 2 Angielski > słownictwo z książki przygotowującej do egzaminu CPE (C2) oraz druga książka ze słownictwem (uzupełniające do B2+), będzie gotów do 1.10; na razie jest jakaś połowa, ale i tak daje to już w tej chwili prawie 2500 słówek
Chcete mluvit česky? 1. Díl > Czeski od podstaw, wrzucam na bieżąco, do końca roku będzie cały kurs, mimo wszystko jest tego dosyć sporo ^^
폴란드인을 위한 한국어 – Koreański dla Polaków od podstaw > Wrzucam powoli, na razie jest jakaś 1/3. Może uda mi się do końca października wrzucić całe. Dorzuciłem IPA i hanję do kursu jakby co ^^
A1-A2 Vanzelfsprekend > Kurs ukończony w 100%, język niderlandzki
B1 Niet-Vanzelfsprekend > Kontynuacja powyższego, póki co niecały pierwszy rozdział, do końca roku będzie cały.
Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ^^ Dzielcie się z kimkolwiek chcecie.