Jak ty cholernie przesadzasz.
Cytat: Pingijno w Sierpień 22, 2011, 19:34:48Jak ty cholernie przesadzasz. Dlaczego?
Wracając do tematu, wymyśliłem dziś flagę dla jednego ze swoich języków...... i nie byłoby w tym nic niezwykłego, ale ów język nie ma jeszcze stworzonego słownictwa ani nawet stabilnej nazwy.
Feles - Te kolory mają jakieś znaczenie?
asgair - Wychodziły by na to, że ayin zapisujesz literką "c", nie powiem, oryginalne.
To JEST pentagram, tylko zamalowany w środku.
Ok, znów coś z Tochsztryszu - to jest pisma Jyżzyńskiego. Przepraszam za krzywicę ogarniającą ten tekst, ale nie jestem raczej przyzwyczajony do pisania myszką w Gimpie, a innych możliwości akurat moje materiały domowe nie dopuszczają. xd
Zapewne chodzi ci o tego zawijasa w trzeciej linijce w drugim słowie; trzecia litera (lub - uznając determiner respektowy za literę - czwarta). Odpowiem już; tak, było to inspirowane Wojniczem. Reszta jest raczej mojego autorstwa, chociaż [ʊ] zainspirowane było arabską hamzą a ligatury (w tym tekście jest tylko jedna, w ostatnim słowie; przedostatnia litera) pismem Amjati z forum CBB.
Ps. Do załącznika dałem, wg. mnie najładniejsze pismo ze wszystkich, które tam są ;-D (Nie mojego autorstwa)
Cytat: Remo :] w Sierpień 25, 2011, 21:00:24Ps. Do załącznika dałem, wg. mnie najładniejsze pismo ze wszystkich, które tam są ;-D (Nie mojego autorstwa)O, klon takiego pisma na „t”…