Czasem piszę wiersze.
Lubię black metal, taka jestem mhroczna.
Często mówię "nie wiem", zbyt często.
Czasem próbuję być oryginalna.
Tylko ja pomyślałem o Pruthenii?
Witaj. Ja tu jestem od spamowania, szerzenia śląskiego nacjonalizmu, tworzenia nóblangów i potajemnego chronienia francuskiego przed Ghosterem. Miło poznać.
A mówiłeś, że nie myślisz zawsze o sobie.
Cytat: Pingǐno w Luty 06, 2013, 00:01:52A mówiłeś, że nie myślisz zawsze o sobie.Czy ktoś może mnie wytłómaczyć... odpowiedzą na co to było?
Cytat: mojeanin w Luty 05, 2013, 11:49:36Czasem piszę wiersze.+1
Cytat: mojeanin w Luty 05, 2013, 11:49:36Lubię black metal, taka jestem mhroczna. +1
Cytat: Henryk Pruthenia w Luty 05, 2013, 21:00:25Cytat: mojeanin w Luty 05, 2013, 11:49:36Czasem piszę wiersze.+1Ja nie byłbym taki zadowolony, osobiście nie kręcą mnie wyznania że ktoś jest domorosym poetą, bo zazwyczaj tylko powiększa ilość marnych wierszy na tej planecie - wybaczcie uprzedzenie, ale pisane poezji jest zdecydowanie najtrudniejszą ze sztuk, o wiele łatwiej namalować czy skompnować dobre dzieło, niż napisać choć znośny wiersz.
I nie chodzi jeno o wygląd, bo tzw. metalowców uważam za elitę młodzieży.
(a na poważnie, to błahahaha, metalowcy, obok korwinistów, to najgorszy przykład konformizmu u młodzieży udającego niezależność)
Ja nie byłbym taki zadowolony, osobiście nie kręcą mnie wyznania że ktoś jest domorosym poetą, bo zazwyczaj tylko powiększa ilość marnych wierszy na tej planecie - wybaczcie uprzedzenie, ale pisane poezji jest zdecydowanie najtrudniejszą ze sztuk, o wiele łatwiej namalować czy skompnować dobre dzieło, niż napisać choć znośny wiersz.
Splecione palce dnia,nasze słowa pachną truskawkami.Przekładamy je z ust do ust.