A wieesz, twoje obłoczki mi się w sumie bardziej podobają i są dla mnie realistyczniejsze niż te ich jebane cyrylice.
Cytat: spitygniew w Wrzesień 26, 2011, 13:00:44A wieesz, twoje obłoczki mi się w sumie bardziej podobają i są dla mnie realistyczniejsze niż te ich jebane cyrylice.To. Nie rozumiem, jak można się podniecać cyrylicą.
jebane cyrylice.
Cytat: spitygniew w Wrzesień 26, 2011, 13:00:44jebane cyrylice.Kto tu się podnieca cyrylicą?...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pytanie_retoryczne
tu się podnieca cyrylicą
Cytat: Fanael w Wrzesień 26, 2011, 15:58:40Cytat: spitygniew w Wrzesień 26, 2011, 13:00:44A wieesz, twoje obłoczki mi się w sumie bardziej podobają i są dla mnie realistyczniejsze niż te ich jebane cyrylice.To. Nie rozumiem, jak można się podniecać cyrylicą.Niemcy mało rozumią. ^^
Pingǐno, Jasnysfinks ci się włamał na konto czy co? :-/
Cytat: Fanael w Wrzesień 26, 2011, 15:58:40Cytat: spitygniew w Wrzesień 26, 2011, 13:00:44A wieesz, twoje obłoczki mi się w sumie bardziej podobają i są dla mnie realistyczniejsze niż te ich jebane cyrylice.To. Nie rozumiem, jak można się podniecać cyrylicą.Niemcy mało rozumią. ^^ A tak na serio:Wiele światów a priori ma jakieś rzeczy, które nie są a priori...