xDDDDDD
No trzymajcie mię. Jeszcze dojdzie do tego, że ragequit jakiegoś randomnego podwieka doprowadzi do masowego exodu ludzi z fora xDDDDDDD
Nikt mu nie kazał usuwać wszystkich swoich postów i robić tej całej inby. Ja się niczemu nie czuję winien - napisałem co myślę - że ortografje tego typu (nawet nie specyficznie ta, którą stworzył Jąderko) są brzydkie, a gość wziął to jako jakiś personalny atak i rozkręcił inbę tysiąc razy większą niż to warte. Nie moja wina, że zachował się jak jakaś urażona księżniczka... Nie wpędzicie mnie tu w poczucie winy, bo mojej winy tutaj zwyczajnie nie ma.
Z tego co słyszałem od kogoś na Dyskordzie (chyba Pruthenji), gość nosił się z zamiarem ucieczki z fora już od dłuższego czasu. Szukał impulsu - i go dostał. Mój udział w tem wszystkiem jest znikomy. Gdyby przypieprzył się do kogoś innego, to nie dalibyście jebania...
I tak samo jest chyba teraz z Gołstą - musi dać upust swojemu confirmation biasowi. Zresztą, odgrażał się, że da mi ignora. Nie łatwiej było to po prostu zrobić, tylko trzeba podkręcać jeszcze bardziej już i tak komiczną i bezsensowną inbę? Naprawdę, ja mam swoje problemy, ale niektórzy z was chyba mają jeszcze większe...
PS: Kekam za każdym razem, kiedy Gołsta nazywa mię "antyludzkim". Antyludzka to była ta wczorajsza manifestacja pewnej zbiorowości aroganckich jednostek, które uzurpują sobie prawo do bycia panami życia i śmierci słabszych form istnienia. Z antyludzkością to ja właśnie walczę. Ale to już poza tematem, bo wiadomo - temat-rzeka, a chyba nie o to tutaj chodzi.