Ale jestem chujem niereformowalnym jak sowiecka gospodarka, i mi po prostu odpowiada stan rzeczy. Ot, egoizm.
Panie Potter, po raz pierwszy spojrzałem na pana post z całkiem niezłośliwym uśmiechem zgody od ucha do ucha.
EDIT: O, patrz. Kliknę ten guzik z gwiazdką u góry. Na pochwałę. Możesz złożyć dziewicę w ofierze pieronowi siarczystemu czy komu tam w podzięce za sukces, czy co wy tam robicie w takich sytuacjach.
Uważam, że forum powinno się przekształcić w forum językoznawców, dopóki jest na to potencjał. A jest. Samo tworzenie języków nikogo nie przyciąga (w sensie:
do nas na forum) od lat. Jak się przemianujemy na Polskie Forum Językoznawców, wybijemy w kolejności forów lingwistyczne nad conlangerskie, to zapewne zaczną do nas napływać ludzie. Co by przewietrzyło społeczność, ogarnęło być może kotałke i jego miniony, a Vilenka, Dynozaur, pogan i inni by zaczęli myśleć nad tym, co piszą (a ja zamknąłbym w końcu mordę xD).
W tym czasie fora conlangerskie jakie są, takie zostaną, tylko będą niżej na liście forum. I z nimi nic się nie stanie, bo obecna "stara gwardia" przyrosła tyłkami do forum i łatwo się nie oderwie (i nie ma się odrywać).