Więc tak... pragnąłbym tu poruszyć pewną kwestię dotyczącą forum jako takiego. Wiem, że mam dopiero jakieś 5 postów, ale jest kilka rzeczy, które po prostu czuję, że muszę napisać.
Chodzi o to, że to forum nie jest uporządkowane: nie ma regulaminu forum (!!!???!!!), regulaminów i reguł opisanych w poszczególnych działach, odnośniki do m. in. wiki są w dziwnym, niewidocznym miejscu, nie ma listy grupy administratorów ani moderatorów, jest dużo niejasności w dziale "organizacja". Jak już narzekam, to dodam, że szata graficzna nie jest zbyt zachęcająca i nie mam wrażenia, że jestem na forum językowym (to jest już tylko taki szczególik, może komuś się podoba, tak tylko swoje zdanie wypowiadam

) Wiem, że może się wtrącam w nie swoje sprawy, ale te rzeczy (jako nowego użytkownika) mocno mnie rażą i gdy wbiłem tu pierwszy raz, myślałem, że pomyliły mi się linki.
Zdaję sobię sprawę, że forum to ma długo historię i bardzo zgraną ekipę oraz specyficzny klimat. Jeśli jednak taki "nieład artystyczny" jest celowy, to spoko

Chodzi mi tylko o organizację samej strony forum.
Merytorycznie, forum jest rewelacyjne, czuję, że jestem otoczony przez prawdziwych pasjonatów i że wiele się tu o lingwistyce nauczę, że w tej dziedzinie się rozwinę.