Cytat: spitygniew w Sierpień 24, 2011, 19:14:43Może lepiej żeby nie przepełniać forum sprawami światopoglądowymi (skoro już tak nam zależy na dobrym wrażeniu przed nowicjuszami) zrobić dwa tematy-śmietniki: święty temat religijny i nieświęty temat polityczny, zablokowane i służące TYLKO do wydzielania flejmów?Nie. Równie dobrze w takim razie można by wszystko było pchać do śmietnika. Ale po co, skoro i tak, jeżeli ktoś będzie chciał na flejma odpisać, to odpisze (np. w szoutboksie albo cós).
Może lepiej żeby nie przepełniać forum sprawami światopoglądowymi (skoro już tak nam zależy na dobrym wrażeniu przed nowicjuszami) zrobić dwa tematy-śmietniki: święty temat religijny i nieświęty temat polityczny, zablokowane i służące TYLKO do wydzielania flejmów?
A od siebie bym dodał, że te ambasady w ***** wysłał.
2. Wszelkie dysputy/dyskusje/flejmy polityczne i religijne, będą musiały obowiązkowo być wydzielane, i przenoszone do tego działu, żeby nie zaśmiecać reszty forum.
Za to można podzielić "Inne" na tematy luźno związane z językami i niewiązane z nimi w ogóle.
Okazuje się, że Rosjanie już swoje forum mają. ZUOZachód swoje forum dawno już ma więc nie widzę powodów za utrzymywaniem tych ambasad, które nie wiem po co są w środku forum, a nie jak powinno być gdzieś niżej.
/dev/null to lepsze miejsce dla takich rzeczy.
A czemu nie mogą pisać w zwykłych tematach po swojemu?
Odpowiedź na post Miłego:A czemu nie mogą pisać w zwykłych tematach po swojemu?Ktoś będzie do nich strzelał?
Aha!Ciupak: « Odpowiedź #21 dnia: Dzisiaj o 19:49:00 »Ja: « Odpowiedź #22 dnia: Dzisiaj o 19:49:47 »JA TEGO TEŻ MAM DOŚĆ. PONIAŁ??
Tak, Canis. Bo to odstrasza nowych użytkowników.