Polskie Forum Językowe

Zarządzanie forum => Organizacja => Wątek zaczęty przez: Canis w Maj 08, 2013, 08:11:30

Tytuł: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Canis w Maj 08, 2013, 08:11:30
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1690

Kotałke, dałoby radę? SMF ma obsługę tabel, ale bez ramek. A to ssie :c
Tytuł: Odp: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Feles w Maj 08, 2013, 15:45:55
Zmodyfikowałem nieco skrypt i teraz da się już używać styli z ramkami (dodając =1 lub =2 do tagu tabeli).

Od teraz działają również nagłówki.

Przykłady:

Tag [table]:

[th]Samogłoski[/th][th]przednie[/th][th]tylne[/th][/tr]
[tr][th]wysokie[/th][td]i[/td][td]u[/td][/tr]
[tr][th]niskie[/th][td]e[/td][td]a[/td][/tr][/table]


Tag [table=1]:

[table=1][tr][th]Samogłoski[/th][th]przednie[/th][th]tylne[/th][/tr]
[tr][th]wysokie[/th][td]i[/td][td]u[/td][/tr]
[tr][th]niskie[/th][td]e[/td][td]a[/td][/tr][/table]


Tag [table=2]:

[table=2][tr][th]Samogłoski[/th][th]przednie[/th][th]tylne[/th][/tr]
[tr][th]wysokie[/th][td]i[/td][td]u[/td][/tr]
[tr][th]niskie[/th][td]e[/td][td]a[/td][/tr][/table]
Tytuł: Odp: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Aureliusz Chmielewski w Maj 08, 2013, 17:39:05
Mi na domyślnym stylu wszystkie trzy tabelki wyświetla tak samo.
Tytuł: Odp: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Feles w Maj 08, 2013, 18:21:55
Próbowałeś Ctrl+F5?
Tytuł: Odp: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Aureliusz Chmielewski w Maj 08, 2013, 19:17:12
Próbowałeś Ctrl+F5?
Tak.
Tytuł: Odp: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Pluur w Maj 08, 2013, 19:22:07
Próbowałeś Ctrl+F5?
Próbowałeś Ctrl+F5?
Tak.

Mi po tym zadziałało (po ponownym załadowaniu :P)
Tytuł: Odp: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Feles w Maj 08, 2013, 19:33:12
A w innych przeglądarkach?

W ostateczności możesz spróbować poszukać opcji czyszczenia cache w ustawieniach przeglądarki.
Tytuł: Odp: Taki mały rikłest
Wiadomość wysłana przez: Aureliusz Chmielewski w Maj 08, 2013, 19:35:11
A w innych przeglądarkach?

W ostateczności możesz spróbować poszukać opcji czyszczenia cache w ustawieniach przeglądarki.
Dobra, już ogarnąłem.