私は思う大多数知る多い言語。これわ理由どして彼等ならないよしゃべる英語だけ。xd私はよくしる③言語だけ日本語省きました。だがこれは真実と私の英語は完璧やないよですから私は多い言葉知らないよたとえば植物と動物なぜなら私は機会としゃべるがない。 (Na pewno się roi od błędów xd.)
Я думаю, што большасьць асоб зна па просту больш моваў, таму што не мусі абмяжоўвацца да ангельскай мовы. хд Я добра знаю толькі 3 мовы і троху тай японскай. Хаця прызнаю, што заўжды магуся штось яшчэ навучыць з ангельскай мовы, таму што існуе вельмі слоў, каторыг я не знаю ад браку аказыі да іх ужываньня нп. большасьць расьлін ці жывёлаў. (Mogą być błędy bo dalej nie wiem czym się różni -цца od -ся)
I think that most of people just know more languages, that's why they do not need limit to English. xd I only know good 3 languages and this Japanese somewhat. But I agree that I still could learn something new from English, because there are words, which I do not know because I do not have opportunity to use them, for example most of the plants or animals.
Myślę, że większość osób zna po prostu więcej języków, dlatego nie musi ograniczać się do angielskiego. xd Ja dobrze znam tylko 3 języki i ten japoński jako tako. Chociaż przyznam, że zawszę mogę się coś jeszcze nauczyć z angielskiego gdyż są słowa, których nie znam bo nie mam okazji używać np. większość roślin czy zwierząt.