Cytat: Canis w Sierpień 17, 2011, 21:43:39Nie rób znowu wsi, sam na forum nie jesteś. Ktoś je chce, to opcja uśmieszków musi być do wyboru.Ja nie robię wsi, to smileye robią wieś… Ech, szkoda że tego forum nie da się przenieść do Usenetu, tam by problemu nie było.
Nie rób znowu wsi, sam na forum nie jesteś. Ktoś je chce, to opcja uśmieszków musi być do wyboru.
Cytat: Vilén w Sierpień 17, 2011, 21:41:56Teraz tylko czekam na możliwość ignorowania wybranych działów forum…Poszukaj
Teraz tylko czekam na możliwość ignorowania wybranych działów forum…
Zresztą, nie rozumiem, po co w ogóle komu są te smileye. Chyba już nie ma na świecie takich osób, które nie zrozumią, co znaczy "", i nie trzeba tego obrazkiem zastampiać.
Włącz niestandardowe emotikony(w innym przypadku zostaną użyte domyślne emotikony.)
:P :-P
:-P
I jest dobrze!
Niektórzy zwyczajnie lubią te obrazki. To wszystko
Co do ignorowania fór - zrobione.
No tak, zupełnie jak japońskie nastolatki lubią dekorować pisane teksty kwiatkami i serduszkami.
Cytat: Canis w Sierpień 17, 2011, 22:00:46Niektórzy zwyczajnie lubią te obrazki. To wszystko No tak, zupełnie jak japońskie nastolatki lubią dekorować pisane teksty kwiatkami i serduszkami.
Ja kwiatuszków nie rysuję po zeszytach, a emotki używam A jak coś rysuję po zeszytach, to tylko logo SLOTa
Cytat: Vilén w Sierpień 17, 2011, 22:06:12No tak, zupełnie jak japońskie nastolatki lubią dekorować pisane teksty kwiatkami i serduszkami.No cóż...Ale już weź nie wyolbrzymiaj, co?
ACHTUNG, stare forum prawie zablokowane...
Ja bym prosił o wielką amnestję. Jasnyfinks i tak niedługo kogoś wkurzy, a inni tak źle nie mieli, więc nie ma za co przeklejać ostrzeżeń.