I przy braku zgody autora tematu.
A ten komentarz był potrzebny (proszę o usunięcie tego posta i posta Pingijna)
ale Cytat: Pingijno w Sierpień 30, 2011, 18:43:18Jezus, ale wy się głupotami przejmujecie. on ma rację. Na razie to ja widzę tylko głupoty. Nie wiem co wy macie do Felesa.
Jezus, ale wy się głupotami przejmujecie.
Cytat: Canis w Sierpień 30, 2011, 19:00:03ale Cytat: Pingijno w Sierpień 30, 2011, 18:43:18Jezus, ale wy się głupotami przejmujecie. on ma rację. Na razie to ja widzę tylko głupoty. Nie wiem co wy macie do Felesa.Hejtujemy, bo jesteśmy mocni tylko w internecie. Tak poważnie, to nie cierpię słuchaczy poezji śpiewanej, dlatego ich tępię na każdym kroku.Coś chyba musiało być, skoro nagle się pojawił rokosz ;p
Cytat: zavadzky w Sierpień 30, 2011, 22:42:57Cytat: Canis w Sierpień 30, 2011, 19:00:03ale Cytat: Pingijno w Sierpień 30, 2011, 18:43:18Jezus, ale wy się głupotami przejmujecie. on ma rację. Na razie to ja widzę tylko głupoty. Nie wiem co wy macie do Felesa.Hejtujemy, bo jesteśmy mocni tylko w internecie. Tak poważnie, to nie cierpię słuchaczy poezji śpiewanej, dlatego ich tępię na każdym kroku.Coś chyba musiało być, skoro nagle się pojawił rokosz ;pA nie było tak, że jeden wyskoczył, a reszta jak te barany za nim? xD
Z przyjemnością ogłaszam, że dzisiejszego dnia odbyło się kolejne udane Oficjalne Spotkanie Społeczności Polskich Conlangerów. Miało miejsce między godziną trzynastą i godziną trzynastą trzydzieści pod sekretariatem spraw doktoranckich neofilologii UW, gdzie wpadliśmy na siebie przypadkiem ja i varpho.
Test :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o