Nowego moda ogłoszę w ten weekend, chyba że wyjadę do Poznania (może tak się zdarzyć, choć coraz bardziej w to wątpię...).
Swoją drogą, podoba mi się debata odnośnie podejścia do forum między wami. Zdajecie sobie sprawę z tego, że mod wykonuje całą masę brudnej roboty? Nie, nie chodzi o usuwanie postów. Chodzi o przerywanie kłótni w dyplomatyczny sposób, bez żadnych negatywnych odczuć z niczyjej strony. To trudne, bo czasem trzeba brać furię na siebie.
Mi się podoba pomysł deslawizacji, ale po prawdzie, za zrealizowanie tej Utopii odpowiada społeczność, a nie mod... a społeczność robi co chce, bo a) anarchia b) od tego to forum jest. Nazwijcie mnie schizofrenikiem, ale: jako użytkownik zawsze powtarzam, że nadmiar slavlangów to męski organ rozrodczy, ale jako administrator nigdy tego nie powiem, bo slavlangi jak najbardziej mieszczą się w tematyce forum...
Natomiast offtop to rak. Granice dobrego smaku zostały przekroczone już dawno, jeszcze na fora.pl. Pora na rewolucję kulturową, hehehe.