Ja bym dał "ulubiony fetysz seksualny lingwistyczny".
Cytat: 카니스 w Styczeń 03, 2013, 15:03:46Ja bym dał "ulubiony fetysz seksualny lingwistyczny".Fix'd.
Cytat: Feles muribus w Styczeń 03, 2013, 15:10:04Cytat: 카니스 w Styczeń 03, 2013, 15:03:46Ja bym dał "ulubiony fetysz seksualny lingwistyczny".Fix'd.Mi się podoba mała omega, wygląda ponętnie :-)
Eeee... egzotyczna? Przecież ludzie robią to na całym świecie, w tym w Polsce bez wyjątku.
À propos egzotycznych dźwięków. Skrobiąc konlang, który miał mieć [q], [ɢ] zacząłem się zastanawiać, jak użytkownicy języków mających te dźwięki to robią, że nie chce im się rzygać, kiedy nimi mówią. Przecież to jak wtykanie palca do gardła!
Cytat: Jątrzeniot w Styczeń 04, 2013, 16:46:42À propos egzotycznych dźwięków. Skrobiąc konlang, który miał mieć [q], [ɢ] zacząłem się zastanawiać, jak użytkownicy języków mających te dźwięki to robią, że nie chce im się rzygać, kiedy nimi mówią. Przecież to jak wtykanie palca do gardła!Regularne wtykanie palca do gardła też uniewrażliwi tą część ciała i przestaniesz mieć odruch wymiotny.
Cytat: 카니스 w Styczeń 04, 2013, 17:13:08Cytat: Jątrzeniot w Styczeń 04, 2013, 16:46:42À propos egzotycznych dźwięków. Skrobiąc konlang, który miał mieć [q], [ɢ] zacząłem się zastanawiać, jak użytkownicy języków mających te dźwięki to robią, że nie chce im się rzygać, kiedy nimi mówią. Przecież to jak wtykanie palca do gardła!Regularne wtykanie palca do gardła też uniewrażliwi tą część ciała i przestaniesz mieć odruch wymiotny.Marty posługujące się takimi językami, muszą być bardzo fajne. :-)