To toi ^^Mi też ^^
Hesôller! ;-D Eso estô'me? Deu répassie'to li i Glisôé. :-P Dzień Dobry! Jak się masz? "Właśnie" wróciłem z kościoła. :-P
Хэй, люз'я, мовѧ новѧ можна было ств'ӧрить, теш порож'ӧ тако; кото жоланнѩ за захватэм коим збыва?Heў, liuzўa, movę novę možna bylo stvўorit', tieš porožўo tako; koto žolannię za zahvatem koim zbyva?Hej, ludzie, możnaby zrobić jakiś konlang, pusto tu jakoś; kto ma ochotę na projekt?
Cytat: Remo :] w Czerwiec 10, 2012, 09:35:44Hesôller! ;-D Eso estô'me? Deu répassie'to li i Glisôé. :-P Dzień Dobry! Jak się masz? "Właśnie" wróciłem z kościoła. :-PI ciè chiésa soñe stattí?W jakim byłeś kościele?
Cytat: Meö w Czerwiec 10, 2012, 14:14:33Cytat: Remo :] w Czerwiec 10, 2012, 09:35:44Hesôller! ;-D Eso estô'me? Deu répassie'to li i Glisôé. :-P Dzień Dobry! Jak się masz? "Właśnie" wróciłem z kościoła. :-PI ciè chiésa soñe stattí?W jakim byłeś kościele?Glisôé - Kościół Katolicki. W moim języku na każdy kościół mamy inne nazwy (jak w polskim Synagoga, Meczet, ale nie ma samego słowa "kościół :-P)
Glisôé - Kościół Katolicki. W moim języku na każdy kościół mamy inne nazwy (jak w polskim Synagoga, Meczet,
Cytat: Remo :] w Czerwiec 10, 2012, 15:59:41Glisôé - Kościół Katolicki. W moim języku na każdy kościół mamy inne nazwy (jak w polskim Synagoga, Meczet,... zbór, cerkiew...
...świątyna wyznawców r gardłowego...