Cytat: 1ab5o w Styczeń 24, 2013, 21:54:56Ja o batchu wiem dużo (…)Czekaj, programujesz pliki *.bat? A strony w HTML-u programujesz?
Ja o batchu wiem dużo (…)
Ej, batch jest kompletny w sensie Turinga. Chyba.
@echo offclscolor 2echo.echo ** ****** **echo /** ** ** **////** /**echo /** //** ** ** // ****** ****** /**echo /****** //*** /** **////**//**//* ******echo /**///** /** /** /** /** /** / **///**echo /** /** ** //** **/** /** /** /** /**echo /****** ** //****** //****** /*** //******echo ///// // ////// ////// /// ////// echo. echo.echo Program rysuje prostokat o podanych parametrach echo.echo podaj dlugos prostokotu 1-78echo.SET /P h= echo. echo podaj wysokosc prostokotu 1-48echo.SET /P h2= clscolor 4set z2=$set z4=80set z5=50set z7= set /A w1=%z4%-%h%set /A w1=%w1%/2set /A w2=%z5%-h2set /A w2=%w2%/2:e01echo.set /A w2=%w2%-1if %w2%==0 goto e02goto e01:e02set z6=%z6%%z7%set /A w1=%w1%-1if %w1%==0 goto e1goto e02:e1SET /A h=%h%-1set z3=%z3%%z2%if %h%==0 goto e2goto e1:e2echo %z6%%z3%SET /A w=%h2%-1set h2=%w%if %w%==0 goto koniecgoto e2:koniecping localhost -n 10 >nul
Co wiecie o językach, nie tylko natlangów ale i też o swoich, również o językach programowania. Wypiszcie się tu!!!
I co to jest w ogóle ta X-Sampa?
Ją też jej nie lubię, nawet nie wiem co to JEST!!!
#include <iostream>using namespace std;int main(){ string kto; int ktos,ty; int pomocnicza; cout<<"Program znajduje odpowiedz na pytanie KIM JEST 1ab5o."<<endl; cout<<"Wpisz swoja ulubiona liczbe: "; cin>>ty; cout<<"Wpisz liczbe, ktora kojarzy ci sie z 1ab5o: "; cin>>ktos; if (ty == ktos) kto = "ty"; else { if (ty > ktos) pomocnicza=ty-ktos; else pomocnicza=ktos-ty; if (pomocnicza < 5) kto="Hawkman"; else { if (pomocnicza < 10) kto="Marta"; else { if (pomocnicza < 20) kto="jasny"; else kto="UFO"; } } }cout<<"1ab5o to "<<kto<<"."<<endl;system("pause");}
Kod: (c++) [Zaznacz] if (ty == ktos) kto = "ty"; else { if (ty > ktos) pomocnicza=ty-ktos; else pomocnicza=ktos-ty; if (pomocnicza < 5) kto="Hawkman"; else { if (pomocnicza < 10) kto="Marta"; else { if (pomocnicza < 20) kto="jasny"; else kto="UFO"; } } }
if (ty == ktos) kto = "ty"; else { if (ty > ktos) pomocnicza=ty-ktos; else pomocnicza=ktos-ty; if (pomocnicza < 5) kto="Hawkman"; else { if (pomocnicza < 10) kto="Marta"; else { if (pomocnicza < 20) kto="jasny"; else kto="UFO"; } } }
const auto absdiff = std::abs(ty - ktos);if(absdiff == 0) kto = "ty";else if(absdiff < 5) kto = "Hawkman";else if(absdiff < 10) kto = "Marta";else if(absdiff < 20) kto = "jasny";else kto = "UFO";
Lanie wody.Kod: [Zaznacz]const auto absdiff = std::abs(ty - ktos);if(absdiff == 0) kto = "ty";else if(absdiff < 5) kto = "Hawkman";else if(absdiff < 10) kto = "Marta";else if(absdiff < 20) kto = "jasny";else kto = "UFO";
alert("1ab5o to "+((i=Math.abs(prompt("Wpisz swoja ulubiona liczbe:","")-prompt("Wpisz liczbe, ktora kojarzy ci sie z 1ab5o:","")))==0?"ty":i<5?"Hawkman":i<10?"Marta":i<20?"jasny":"UFO"))
Bogu dzięki, że raczyłeś nas o tym powiadomić.
Cytat: Noqa w Styczeń 25, 2013, 20:28:19Bogu dzięki, że raczyłeś nas o tym powiadomić.Bogom dzięki, że raczyłeś nas powiadomić o tém, że dziękujesz Bogu, że Pingijno raczył nas powiadomić.