Tylko, jak już, to nie zmieszajcie polskiego forum z mniejszościami słowiańskimi, no bo...
Pingijno, ale to forum już się wiele razy mieszało

. Wystarczy sobie przypomnieć Lodovico Giorgio czy tego faceta od novoslovienskiego czy jak mu tam. A może nawet o kimś zapomniałem.
A mnie kilka 
Nasze forum z pewnością zyskałoby na znaczeniu, gdyby było międzysłowiańskie.
A poza tym… TO BY BYŁO ZAJEBISTE

.
TO MOŻNA ZMIENIĆ W SWOIM PROFILU.
Mnie też to wnerwiało i zmieniłem sobie :þ
A można to jako defaultowe ustawienie dla nowych użytkowników ustawić? Bo jeszcze to kogoś wystraszy, ludzie są przyzwyczajeni niestety do phpBB…
precz z europeyskością
Precz z tobą, Mścisław… ja jestem dumny z tego, że jestem Europejczykiem, mimo że to kojarzy się z eurocentryzmem i ze zgniłym imperializmem

.
Przedstawcie mi, jak wy w praktyce widzicie tę ideę.
Robimy odpowiedni dział forum -> zamieszczamy w widocznym miejscu instrukcje, jak się tu zarejestrować i zmienić język na swój -> w dziale wszechsłowiańskim każdy może pisać w dowolnym języku słowiańskim, bo i tak wszyscy siebie zrozumiemy… a jak nie, to przecież zawsze można poprosić o przeformułowanie zdania, kogoś innego o przetłumaczenie, itp.
Ale wtedy też i po angielsku. Gardzę panslawizmem.
Ale tu nie chodzi o Panslawizm, po prostu, już paru użytkowników innosłowiańskojęzycznych się przewinęło, co oznacza, że mogliby oni chcieć tu pisać.