To czekam jéno na Borlacha!
W drodze! Ale, ale - pierwej kilka pytań. Ja chcę mieć potężne dunkleosteusy (ich płytowe czaszki będą niezwykle cenionym trofeum, może nawet je jakoś wciągnę w moją mitologie!) ale czy w Morzu Słonym nie miały już żyć
krokodyle morskie? Też stwór świetny, ale coś się nam strasznie niebezpiecznie na Morzu Słonym robi. A co straszy w głębinach Wszechoceanu w takim razie, skoro u nas taki natłok monstrów?

To możliwe by dwa takie drapieżniki zamieszkiwały sobie spokojnie zamknięty akwen Morza Słonego?
Dalej, ile różnych gatunków ryb pancernych może u mnie żyć, i czy może być tak że np ryby pancerne będą rozpowszechnione w Morzy Słonym a Fałdopłetwe we Wszechoceanie?
I... to jak robimy z Ichtiozaurami? XD
Może one by powszechnie występowały we Wszechoceanie
EDIT: w ogóle zastanawiam się czy nie wzbogacić mojej fauny i flory o okazy z Madagaskaru. Tam praktycznie same endemity, niektóre naprawdę ciekawe. Nie wiem jeszcze co konkretnie, chociaż na pewno bogactwo lemurów by w Zielonych Lasach było. Plus taki
Mamutak wygląda fajnie. Mam już moa w Ajdynirze, a to chyba dośc podobna nisza. Mogłyby występować u mnie oba?
Może na nieco innych obszarach geograficznych