Rema

Zaczęty przez Rémo, Kwiecień 27, 2012, 17:01:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 29, 2012, 18:19:43
Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:15:39
Przeprowadzić wojnę było trudno a co dopiero zimną wojnę xD Nie lubię rzeczy które długo trwają :D A po drugie jak byśmy określali kto jest lepszy a kto gorszy, eeee za dużo roboty  :-P Jak już to wolę zwykłą wojnę :D
Bym zrobił wojnę, gdybyście nie podpisali tego NATO-podobnego traktatu... tak tak, takie rzeczy czasem skutecznie odstraszają od ataku.

Hmmm... Przez to również razem nie możemy zaatakować innych xD Czekaj, czekaj, tylko parę państw przybyło do mnie na podpisanie traktatu... ;) Zaraz sprawdzę kto :D
Pozdrawiam! :)
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:22:46
Hmmm... Przez to również razem nie możemy zaatakować innych xD Czekaj, czekaj, tylko parę państw przybyło do mnie na podpisanie traktatu... ;) Zaraz sprawdzę kto :D
Lepiej sprawdź, kto go ratyfikował ;).
  •  

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 29, 2012, 18:23:24
Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:22:46
Lepiej sprawdź, kto go ratyfikował ;).

Ktoś kto podpisał to go ratyfikował racja? xD Ale to chyba też zależy od prawa, że jeśli u mnie nie ma czegoś takiego jak ratyfikacja, to jestem w sojuszu, ale jak u innych to skąd mam wiedzieć? :|

Takie ładne fioletowe tereny mi się rzucają w oczy :D A tobie? xD
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:29:10
Ktoś kto podpisał to go ratyfikował racja? xD
Nieeee... jak podpisał, to wyraził gotowość do jego przyjęcia. Jak ratyfikował, to znaczy że przyjął. Tak mniej więcej, w skrócie.

CytatAle to chyba też zależy od prawa, że jeśli u mnie nie ma czegoś takiego jak ratyfikacja
No, jeżeli u ciebie jest tak, że umowa międzynarodowa wchodzi w życie od momentu podpisania, to tak. Ale nie wszędzie tak musi być.

CytatTakie ładne fioletowe tereny mi się rzucają w oczy :D A tobie? xD
Ja bym wolał te zielone... ale wolałbym nie napadać niebronionego państwa, nawet w zabawie.
  •  

Rémo

No to ciekawe skąd mam wiedzieć kto ma jakie prawo?! Kurde... A jeszcze bardziej wnerwia mnie, że ktoś chce się bardzo bawić, jejku jejku a potem "ni pocałuj mnie w d..e" :[

Lepiej pomyślmy co możemy zrobić, żeby było ciekawie ^^
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:40:19
Ustawkę?
  •  

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 29, 2012, 18:49:51
Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:40:19
Ustawkę?

Co masz na myśli? xD Jeśli chodzi Ci, że coś zaplanujemy a potem to wykonamy to raczej tak, bo na tym działa ta zabawa :D
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:50:43
Co masz na myśli? xD
Pojdziemy w jakieś realne miejsce, poobijamy sobie mordy... a jak kto przegra, to oddaje ziemie swojego kraju temu drugiemu :D.
  •  

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 29, 2012, 18:56:11
Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:50:43
Co masz na myśli? xD
Pojdziemy w jakieś realne miejsce, poobijamy sobie mordy... a jak kto przegra, to oddaje ziemie swojego kraju temu drugiemu :D.

Ciekawy pomysł :D haha
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:57:15
No dobra, to gdzie/kiedy/jaką bronią.
  •  

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 29, 2012, 18:59:51
Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:57:15
No dobra, to gdzie/kiedy/jaką bronią.

Na Euro na stadionie :D haha

A tak wogle to jesteście za tym by przez byłą Katrinę i część mojego kraju przeszedł silny huragan/cyklon ? :P
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 19:59:09
A tak wogle to jesteście za tym by przez byłą Katrinę i część mojego kraju przeszedł silny huragan/cyklon ? :P
To zależy, jak go nazwiesz :P.
  •  

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 29, 2012, 20:04:39
Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 19:59:09
To zależy, jak go nazwiesz :P.

Leninna xD
  •  

Todsmer

Radziłbym wam mnie nie atakować, bo:

1. Sendżawia dostanie wpierdol.
2. Cieżko będzie zdobyć miasta sąsiadujące z Findeą, bo są miastami portowymi, a moja armia składa się w większości z floty.
3. Zdobycie i wypędzenie kupców z tychże miast spowoduje poważny kryzys gospodarczy na północnej półkuli.
4. Findea ze swoją słabą flotą nie będzie w stanie obronić farm wiatrowych, które nieopatrznie produkują znaczną część energii.
5. Jeśli już pokonacie flotę i lotnictwo (co będzie trudne :P ), i uczynicie desant na mojej wyspie, gówno tam znajdziecie. Słabą infrastrukturę, górski, zimny klimat i partyzantów.
  •  

Vilène

Cytat: tqr w Maj 29, 2012, 22:38:11
Radziłbym wam mnie nie atakować, bo:

1. Sendżawia dostanie wpierdol.
Nie dostanie, bo wcześniej wy dostaniecie głowicą :P.
  •