Rema

Zaczęty przez Rémo, Kwiecień 27, 2012, 17:01:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 02, 2012, 15:07:51
I mnie samego? xD
Ciebie? Chyba ty akurat terenów tej Kristiny czy jakjejtam nie zabierałeś...
  •  

Rémo

Może to też zabrzmi jakbym chciał ich obrobić, ale powiedz mi czy te ich kraje wyglądają naturalnie?! Jedna część tu, druga tam, trzecia na suficie. Rozumie jak tqr miał jedną cząstkę, a teraz to wygląda jak parada wolności ? xD

Mam trochę katriny. Ale i tak macie dużo terenów, głównie Feles, bo ma całą wyspę i jeszcze prawie całą Katrine :P Ja dorobię wyspę to sie zrobi planeta wyspa  ;-D haha

Coś takiego?
Pozdrawiam! :)
  •  

Todsmer

Coś tam wziął. Zwłaszcza wyspę z moimi osadnikami  ;-)

Mój kraj jest krajem zorientowanym na morze, mu lądowe połączenia nie są potrzebne :)

A ta propozycja jest bez sensu. Ja tracę praktycznie wszystko wartościowe uzyskane w wojnie, Vilen tak samo.
  •  

Vilène

A może tak? xD
  •  

Todsmer

O. Podejrzewam, że nie będzie się to Remowi podobało, ale jak polityka na tym zyska! Zwłaszcza dwa państa na O, jedno zaanentowane przez Henryka, drugie wolne...
  •  

Rémo

Cytat: tqr w Maj 02, 2012, 15:25:37
O. Podejrzewam, że nie będzie się to Remowi podobało, ale jak polityka na tym zyska! Zwłaszcza dwa państa na O, jedno zaanentowane przez Henryka, drugie wolne...

No nie podoba mi się to :D A jaki macie pomysł, żeby znaleźć teren dla nowego członka?  :-P Tylko nie "dorysować" , nad tym jeszcze pomyślę.
  •  

Aureliusz Chmielewski

Dobra jakby co, to ten członek to ja ^^
Nie chcę wam się wgryźć do zabawy, jeśli tego nie chcecie. Po prostu jak to nie będzie problem to byłbym wdzięczny jak znajdzie się jakieś miejsce.
The n-word
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 02, 2012, 16:36:19
No nie podoba mi się to :D
No ale wiesz, ty i tak masz największe państwo, więc tobie powinno przeszkadzać to jak najmniej... :P
  •  

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 02, 2012, 16:51:30
Cytat: Remo :] w Maj 02, 2012, 16:36:19
No nie podoba mi się to :D
No ale wiesz, ty i tak masz największe państwo, więc tobie powinno przeszkadzać to jak najmniej... :P

Ale stracić zdobycz wojenną, która nie była twoja, a stracić coś co było twoje to coś innego :D
  •  

Rémo

Ej, ktoś jeszcze chce się w to bawić? xD
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 17:50:51
Ja, ale zabawa w dwie osoby trochię nudna jest...
  •  

Rémo

Cytat: Ⓐ Vilén w Maj 29, 2012, 17:51:41
Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 17:50:51
Ja, ale zabawa w dwie osoby trochię nudna jest...

Może ktoś jeszcze się odezwie, a co może robić państwo kapitalistyczne z komunistycznym, jakieś pomysły? :D
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 17:54:02
Może ktoś jeszcze się odezwie, a co może robić państwo kapitalistyczne z komunistycznym, jakieś pomysły? :D
Zimną wojnę? :P
  •  

Rémo

Przeprowadzić wojnę było trudno a co dopiero zimną wojnę xD Nie lubię rzeczy które długo trwają :D A po drugie jak byśmy określali kto jest lepszy a kto gorszy, eeee za dużo roboty  :-P Jak już to wolę zwykłą wojnę :D

Ps. Zaatakujmy teraz osoby które się nie udzielają, wydrzyjmy trochę terenów to będą mieli nauczkę :P
  •  

Vilène

Cytat: Remo :] w Maj 29, 2012, 18:15:39
Przeprowadzić wojnę było trudno a co dopiero zimną wojnę xD Nie lubię rzeczy które długo trwają :D A po drugie jak byśmy określali kto jest lepszy a kto gorszy, eeee za dużo roboty  :-P Jak już to wolę zwykłą wojnę :D
Bym zrobił wojnę, gdybyście nie podpisali tego NATO-podobnego traktatu... tak tak, takie rzeczy czasem skutecznie odstraszają od ataku.
  •