Rema

Zaczęty przez Rémo, Kwiecień 27, 2012, 17:01:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Caulthaeigh

Cytat: Fanael w Czerwiec 03, 2012, 18:08:35
Cytat: Meö w Czerwiec 02, 2012, 22:31:43
Hasene
Hásené
Cytat: Remo :] w Czerwiec 03, 2012, 16:53:28
Fenael
Fanael

learn2write ffs

Wiem wiem ale pisałem na szybko. Następnym razem będę uważał ;-)
Mówił mi ktoś że jestem dziwny?

"Weź, kurwa, przestań budować piramidy z cytatów." - Jakbym był jedynym który to robi...
  •  

Fanael

Może ktoś zrobić aktualną mapę? Nie wiem, gdzie jest czyj kraj.
  •  

Rémo

Cytat: Fanael w Czerwiec 03, 2012, 19:59:36
Może ktoś zrobić aktualną mapę? Nie wiem, gdzie jest czyj kraj.

W pierwszym poście jest aktualna mapa.
Pozdrawiam! :)
  •  

Fanael

Cytat: Remo :] w Czerwiec 03, 2012, 20:00:18
Nie widziałem tego, nie pomyślałem, by zobaczyć, co jest na pierwszej stronie.

Zaznacz jeszcze tam Nínomunewé i będzie git Mercurial.
  •  

Rémo

Cytat: Fanael w Czerwiec 03, 2012, 20:03:01
Cytat: Remo :] w Czerwiec 03, 2012, 20:00:18
Nie widziałem tego, nie pomyślałem, by zobaczyć, co jest na pierwszej stronie.

Zaznacz jeszcze tam Nínomunewé i będzie git Mercurial.

Już zaznaczone ^^
  •  

Rémo

Fanael a 10% energii gdzie się wytwarza, może importujecie ją od nas ? ^^
  •  

Caulthaeigh

Cytat: Remo :] w Czerwiec 03, 2012, 20:13:36
Fanael a 10% energii gdzie się wytwarza, może importujecie ją od nas ? ^^

Ach jak ja kocham tą bezinteresowność wszystkich cesarzy świata ;-)
Ja jeden będę bezinteresowny i spytam: Może Hásené chce od nas kupić trochę drewna lub papieru?

"Weź, kurwa, przestań budować piramidy z cytatów." - Jakbym był jedynym który to robi...
  •  

Aureliusz Chmielewski

Hej :D
Jakby coś się jutro działo to może mnie nie być, ponieważ mam trochę rozpierdol w szkole.

(Wolałem napisać xD Sumienie czyste :D )
The n-word
  •  

Caulthaeigh

Cytat: keats w Czerwiec 04, 2012, 22:18:16
Hej :D
Jakby coś się jutro działo to może mnie nie być, ponieważ mam trochę rozpierdol w szkole.

(Wolałem napisać xD Sumienie czyste :D )

Coś cię właśnie dawno nie było (biorąc pod uwagę że mi czas płynie wolniej gdyż ciągle siedzę na tym forum ;-))

•  

Rémo

Jak zamierzacie liczyć czas? ^^ Ja proponuje liczyć tak, że każdy dzień to 1 miesiąc, a konkretną datę będzie podawać się tak 06/06/2012 a np. miesiąc później jest 07/06/2012  :-P Co o tym sądzicie? Bo np. budowa gazociągu trwa np. 5 lat (chyba xD) a przecież nie będziemy czekać 5 lat   ;-D
  •  

Caulthaeigh

Cytat: Remo :] w Czerwiec 06, 2012, 17:37:46
Jak zamierzacie liczyć czas? ^^ Ja proponuje liczyć tak, że każdy dzień to 1 miesiąc, a konkretną datę będzie podawać się tak 06/06/2012 a np. miesiąc później jest 07/06/2012  :-P Co o tym sądzicie? Bo np. budowa gazociągu trwa np. 5 lat (chyba xD) a przecież nie będziemy czekać 5 lat   ;-D
W przeciągu pięciu lat to pewno i tego forum nie będzie ;D
Podoba mi się taki system liczenia czasu. Ale coś w tym tygodniu jakby Rema zamarła. Mam nadzieję że ktoś zajmie tamte kraje
A tak w ogóle: co teraz się będzie działo?

•  

Rémo

Cytat: Meö w Czerwiec 06, 2012, 17:43:17
Podoba mi się taki system liczenia czasu. Ale coś w tym tygodniu jakby Rema zamarła. Mam nadzieję że ktoś zajmie tamte kraje

Na razie mam mało czasu bo spr. itp., ale wy też przecież możecie wymyślać, że coś się u was dzieje etc. Najgorsze jest to, że coś robicie a potem to urywacie i przez to potem się kończy np. jak Keats nas zaprosił na urodziny i teraz ani słychu ani chychu xD Mogę już napisać, że gazociąg zbudowaliśmy? xD
  •  

Caulthaeigh

Cytat: Remo :] w Czerwiec 06, 2012, 17:51:50
Cytat: Meö w Czerwiec 06, 2012, 17:43:17
Na razie mam mało czasu bo spr. itp., ale wy też przecież możecie wymyślać, że coś się u was dzieje etc. Najgorsze jest to, że coś robicie a potem to urywacie i przez to potem się kończy np. jak Keats nas zaprosił na urodziny i teraz ani słychu ani chychu xD Mogę już napisać, że gazociąg zbudowaliśmy? xD

Tak 
Możemy ale to głównie ja tu siedzę. Doskonale rozumiem twój brak czasu bo podobnie jak ty mam teraz kupę sprawdzianów, podciągam oceny itp.
A nie masz nic przeciwko jeśli (bo chcę napisać więcej o historii Lajwenii) Findea też będzie brała w niej udział (konkretnie przez jakiś czas Lajwenia będzie z Findeą jako jedno pańswo)?

•  

Aureliusz Chmielewski

Ja proponuje, że cośtam się będzie budowało 5h. Nie ma sensu robić tak realnych "symulacji" i wymyślać sztuczne daty : P
The n-word
  •